Politica de confidentialitate

DOLLY SHOES garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre Dolly Shoes pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale catre Dolly Shoes nu implica obligativate din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare in vederea stergerii acestora din baza de date, se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin mail la adresa office@fabricadollyshoes.ro.

Dolly Shoes se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia operatorului de marketing direct. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Datorita modului prin care datele cu caracter personal stocate de catre fabricadollyshoes.ro sunt transmise pe cale electronica, Dolly Shoes nu poate fi facut raspunzatoare in nici un fel de pierderea acestora sau de copierea informatiilor de catre persoane neautorizate, prin folosirea de aparatura sau software de interceptare. La sesizarea utilizatorilor, Dolly Shoes va lua toate masurile si va pune la dispozitie toate fisierele necesare organelor competente abilitate sa rezolve acest tip de infractiune.

Informatiile furnizate catre Dolly Shoes sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, trimiterea de mesaje personalului DOLLY SHOES, abonarea la buletinul informativ, etc), conform legilor in vigoare. Dolly Shoes nu furnizeaza adresa dumneavoastra de mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.

Dolly Shoes certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea Nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii Nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei Nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea nu are un caracter limitativ):

1. dreptul de a cere societatii DOLLY SHOES sa va confirme prelucrarea sau nu a datelelor dumneavoastra personale, in mod gratuit;

2. dreptul de a cere societatii DOLLY SHOES sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conform dispozitiilor Legii Nr. 677/2001;

3. dreptul de a cere societatii DOLLY SHOES sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor dumneavoastra personale;

4. dreptul de a cere societatii DOLLY SHOES sa inceteze expedierea de mesaje promotionale.

Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin mail la adresa office@fabricadollyshoes.ro. Dolly Shoes foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla sub controlul nostru.

Dolly Shoes nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. De asemenea, nu poate fi facuta raspunzatoare in nici un fel pentru pierderea sau alterarea datelor personale stocate in scopul precizat in prezentul document.

Orice accesare a bazei de date cu informatii personale a utilizatorilor Dolly Shoes, inclusiv orice incercare de acces neautorizat, va fi inregistrata intr-un fisier de acces. Fisierele de acces vor face posibila identificarea de catreDOLLY SHOES a persoanelor care au accesat date cu caracter personal fara un motiv legitim, in vederea sesizarii organelor competente. Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul fabricadollyshoes.ro, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.


Dolly Shoes foloseste cookie-uri. Navigand in continuare pe site, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla mai multe de aici.

Loading...