Livrare colete

Livrarea produselor se face oriunde in tara (Romania) prin intermediul firmei de curierat rapid GLS.

Termenul de livrare al produselor este cuprins intre 24 de ore si 10 zile lucratoare.

Nu facem livrari prin Posta Romana. Dolly Shoes isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor.

Costurile de livrare sunt:

- Gratuit, pentru comenzile a caror valoare depaseste 250 lei;

- 20 lei pentru comenzile cu valoarea cuprinsa intre 0 si 250 lei.

In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, el va fi contactat telefonic de catre firma de curierat.

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna. Factura/bonul constituie contractul de vanzare/cumparare conform legislatiei romane in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul ca a primit produsul (produsele) care este (sunt) conform cu comanda si cu nevoile acestuia. DOLLY SHOES isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de DOLLY SHOES fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de fabricadollyshoes.ro de la acest client.


Livrări Internaționale

Toate livrările internaționale se realizează prin GLS, door-to-door.

Taxe si Tarife


Pentru toate comenzile internaționale, se vor plăti toate taxele de expediție și taxele vamale (în cazul în care acestea există) în avans.

Tarifele pentru livrare internațională pentru coletele mai mici de 2 kg sunt:

Aria 1 – Ungaria –70 lei

Aria 2 – Cehia, Slovenia, Slovacia, Bulgaria, Serbia – 70 lei

Aria 3 – Polonia, Germania, Elveția, Belgia, Olanda, Luxemburg, Liechtenstein, Austria, Italia, Croatia – 70 lei

Aria 4 – Danemarca, Franta, Marea Britanie, Irlanda, San Marino, Vatican, Monaco, Portugalia, Spania, Insulele Canare – 70 lei

Loading...