Despre Noi

               Despre noi? Ce iti poate aduce mai multa satisfactie, decat atunci cand te gandesti la un model, il creezi, il lucrezi apoi mergi pe strada si il vezi incaltat?

               Este o Realizare! Dar pana la realizare totul porneste din pasiune,  de la o bucata de piele si o echipa de oameni ce se didica cu devotement in ceea ce fac. Multa munca, seriozitate si stes, dar satisfactia este garantata in momentul in care clientii multumiti revin  cu cereri si idei.

                

               Ce  nu stiu clientii despre noi? Noi avem o experientain domeniul fabricarii de incaltaminte numai din piele naturala de peste 20 de ani, si o linie de productie unde se lucreaza numai manual.

                

               Echipa? Nu-i lucru usor sa inchegi o echipa. Pentru realizarea unei perechi de incaltaminte este nevoie de modelier, croitori, mesteri, cusatori, tragatori, finisatori si echipa de vanzare care ia direct contact cu clientul pentru a-l ajuta sa isi aleaga calapodul potrivit piciorului, deoarece confortul este foarte important in purtarea unei perechi de incaltaminte.

               Acest lucru nu se intampla doar in magazinele noastre fizice ci si pe magazinul nostru on-line, clientii au parte de suport fiind indrumati si li se ofera detalii in ceea ce privesc masuratorile calapodului modelului pe care si l-au ales.

                

               Cui ne adresam?  Ar fi greu sa raspundem la aceasta intrebare, de-alungul timpuluiam produs foarte multe modele si in gama noastra pentru dama se gasesc de la papuci, balerini, sandale si pantofi cu talpa joasa si toc, pana la ghete si cizme casual si elenagate. Intotdeauna ne-am gandit la toate femeile , si asta nu pentru ca nu am fi avut un public tinta ci pentru ca in echipa noastra avem cu totii la ramdul nostrum mame, surori, prietene, vecine si am invatat sa intelegem nevoile femeii in materie de incaltaminte.

               Noi Femeile in sine suntem finite foarte complexe si nici una dintre noi nu s-ar putea axa doar pe o gama de produse.Noi avem foarte multe nevoi, asa cum suntem gospodine si avem nevoie de un pantof sport pentru a merge pana la piata dupa cumparaturi, asa suntem si elegante la birou sau non-conformiste seara in oras.

               Echipa noastra s-a gandit la toate aceste aspect cat si la unul foarte important cum  ar fi cel financiar pentru ca o femeie sa isi poata satisfice toate aceste nevoi.

               Pentru a produce o incaltaminte din piele naturala: implica materie prima de buna calitate, de la ata cu care sunt cusute perechiile , la talpile rezistente si branturile comode. Toate acestea fiind calculate, nu vor ajunge la un pret de productie mic, dar cu toate acestea mentinem produsele la un pret real de producator accesibil tuturor buzunarelor, ceea c ear putea define produsele noastre cu un bun raport calitate-pret.

               Munca nu a fost in zadar, usor-usor am ajuns sa livram incaltaminte produsa manual in atelierul nostru chiar si in Europa.

                

               Ce se intampla cand faci o comanda pe site-ul nostru?

               Comanda va fi luata in considerare chiar in ziua respective daca acesta este realizata in timpul programului nostrum de lucru.

               Intotdeauna vom suna clientii pentru a ne asigura ca numarul de telefon si adresa de livrare sunt corecte, dar si pentru a oferi detalii suplimentare despre prosusul sau produsele comandate.

               Coletul va fi pregatit si expediat in ziua respective si in urmatoarea zi lucratoare va ajunge in posesia clintului. Avem livrare de pe o zip e alta oriunde pe teritoriul Romaniei.

                

                

                                                                                                    

               Loading...