Cum cumpar?

Selectarea produselor dorite

In momentul in care ati gasit un produs pe care doriti sa il achizitionati, apasati pe butonul Adauga in Cos. Veti fi apoi directionat automat catre pagina de vizualizare a cosului de cumparaturi, unde aveti optiunea sa consultati lista de produse existente in cos, sa modificati cantitatile pe care doriti sa le achizitionati sau sa renuntati la unul, mai multe sau toate produsele introduse in cos. Pentru a va intoarce din nou la site si a adauga alte produse in cosul de cumparaturi, apasati butonul Continua Cumparaturile.

Informatii pentru expediere

Pentru a finaliza comanda, apasati pe butonul Finalizeaza Comanda. In cazul in care sunteti client nou, va trebui eventual sa va creati mai intai un cont de utilizator, completand formularul de inregistrare prezent in pagina. Acest proces nu va va rapi mai mult de 1 minut, dupa care veti putea finaliza comanda. In cazul in care informatiile pentru plata sunt diferite de informatiile pentru expediere, debifati optiunea Adresa mea de livrare este aceeasi cu cea de facturare si introduceti informatiile dorite.

Finalizarea comenzii

Pentru a plasa comanda, selectati metoda de plata pe care o preferati si folositi campul Adauga comentarii despre comanda ta care va permite sa trimiteti eventuale informatii suplimentare. Dupa ce v-ati asigurat ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile practicate, apasati butonul Finalizeaza comanda pentru a confirma comanda dumneavoastra ferma.


In functie de caracteristicile comenzii dumneavoastra si de optiunile disponibile, este posibil sa vi se solicite alegerea unei anumite metode de livrare, careia ii pot fi asociate anumite costuri de transport. Veti putea vizualiza valoarea costurilor de livrare inainte de finalizarea comenzii.


Loading...